AVG | Algemene Verordening Gegevensbescherming

AVG | Algemene Verordening Gegevensbescherming / General Data Protection Regulation | GDPR
 
Deze privacyverklaring is van toepassing op persoonsgegevens van onze klanten die gebruik maken van onze diensten.
 
Ons doel is om samen met onze klanten een leuk, grappig, informatief, persoonlijk filmpje te maken. Ons doel is niet/nooit om data te verzamelen.
Daarom zijn de gegevens die in de database terecht komen, alleen maar van belang voor het gepersonaliseerde gedeelte in een project; de ‘functionele data’.
Wij zullen onze klanten altijd adviseren om zo min mogelijk informatie cq. alleen de strikt noodzakelijke data met ons te delen.
 
Bijv.: Als onze klant zelf de mailing verricht, hebben wij geen e-mail gegevens nodig aangezien we communiceren via een unieke code.
Bijv.: Mocht onze klant alleen een voornaam in een gepersonaliseerde film willen verwerken dan hebben wij alleen deze info nodig.
 
Verder wordt er alleen In onze database bijgehouden of de mail geopend wordt en/of het gepersonaliseerde filmpje bekeken wordt.
 
Wij werken alleen met pre-gerenderde filmpjes (filmpjes zijn al klaar voordat ze worden opgestuurd).
Daarom kunnen de persoonsgegevens na het genereren van het filmpje, de stills en de bijbehorende html (php), direct uit de database worden gewist of anoniem gemaakt worden, nog voordat ze worden verstuurd.
 
Persoonsgegevens van onze klanten worden nooit gedeeld zonder toestemming. Onze klanten hebben te allen tijde het recht om hun persoonsgegevens / database gegevens te laten wissen.
 
De persoonsgegevens /database gegevens zijn alleen toegankelijk voor de Klant, Animen en eventueel voor Greenhost als dat voor de uitvoering van hun taken (techniek, beheer) noodzakelijk is.
Alle databases worden opgeslagen en bewerkt onder het beheer van Greenhost.nl
 
Contactpersoon bij Animen inzake privacy is: Richard(at)animen.nl