Wat is Personalised Video Messaging?


 
PVM is een zeer effectieve Marketing tool waarmee Animaties of Video boodschappen kunnen worden gepersonaliseerd en gemaild. In het kort houd het in dat aan een ‘algemene’ video of animatie variabele tekst of plaatjes kunnen worden toegevoegd om zo voor iedere ontvanger een uniek filmpje te genereren.
 
Personalsering van communicatie is de nieuwste trend en dat is niet voor niets want het is bewezen effectiever dan algemene boodschappen. En beelden zeggen meer dan duizend woorden; uit onderzoek is gebleken dat mensen eerder geneigd zijn om een video van een paar minuten te bekijken dan een pagina tekst te lezen in bijvoorbeeld een statische e-mail. Deze combinatie is de kracht van PVM en maakt het een zeer interessant medium voor Campagnes, CRM, e-mail Marketing, netwerk-Marketing, etc.
 

Zelf proberen?! Klik hier
 
Met ons pvm systeem kan aan een video of animatie geautomatiseerd persoonlijke informatie worden toegevoegd.

Waar je aan kan denken is een algemene korte film die voor alle ontvangers in principe gelijk is. Deze film wordt vervolgens gericht aan één persoon door variabelen zoals: naamtitels, graphics, foto’s, een stukje video en/of grafieken toe te voegen. Deze variabelen worden geautomatiseerd vanuit een bestaande database of handmatig met behulp van een invulformulier ingevoerd. Het is mogelijk om duizenden video’s te versturen die uw klanten informeren of tot actie aanzetten. Uw klant ontvangt, in een mum van tijd, zijn of haar persoonlijke filmpje via een unieke link op een webpagina, per email of op zijn/haar mobiele device zoals telefoon of tablet.

Op deze manier kunt u op een persoonlijke manier uw klanten of doelgroep bereiken met de voor u relevante boodschap, denk aan een persoonlijke verjaardag boodschap, een gespecificeerde rekening, hypotheek berekening of een gepersonaliseerde commercial of aanbieding!
 
 


DATA

Welke soorten data kunnen worden verwerkt?
 
TEKST
naam, bericht, bestelling
 
PLAATJES / FOTOS
tekening, portret, vakantie foto
 
VIDEO
door de klant geupload video bestand
 
INFO GRAPHICS
lijn grafiek, staaf diagram, taart diagram
 
MUZIEK
andere muziek keuze of voice over
 

Zelf proberen?! Klik hier

 
HEEFT HET NUT?!

 
Sales
Verhoog uw omzet en verras uw klanten op een originele manier! Gepersonaliseerde Videos zijn zeer effectief in uw marketing campagne. Uw boodschap krijgt zo meer waarde en u creëert meer betrokkenheid.Aan de hand van uw database kunt u uw reeds bestaande klanten persoonlijk aanspreken over een nieuwe (persoonlijke) aanbieding of produkt, evenement of aansporen tot actie.
 
Loyaliteit & CRM (Customer Relationship Management)
Gepersonaliseerde videos zijn een zeer goed medium in uw CRM activiteiten. Verhoog betrokkenheid en verbeter uw CRM, geef uw klant de aandacht die hij/zij verdient.
U levert de data, wij maken en versturen uw gepersonaliseerde video’s op dagelijkse of wekelijkse basis.
Ook het inzetten van de PVM op een beurs of congres behoort tot de mogelijkheden waarbij u de bezoekers of deelnemers in ‘no time’ kunt verrassen op een originele en persoonlijke manier.
 
Viral / Netwerk Marketing
De meeste mensen zijn sociaal. Elke persoon heeft gemiddeld 8 tot 12 mensen in zijn nabije kennissenkring en wel honderden daarbuiten. Bereik nieuwe klanten door uw reeds bestaande klanten een leuke PVM te laten sturen naar hun familie en vrienden. Zo onstaat er een hoge clickrate en exposure voor uw bedrijf.
 
Personalised Explainer
Maak uw boodschap eenvoudig. Leg uw rekening, pensioen overzicht, hypotheek, etc eenvoudig uit in een persoonlijke video boodschap. Financiele en complexe data kunnen ingewikkeld zijn, maar met grote lappen uitleg-tekst maakt u uw klant niet erg gelukkig.
Animaties zijn simpelweg de beste manier om complexe zaken uit te leggen. Hiermee verlaagt u de druk op uw klanten service en verhoogt u tegelijkertijd de loyaliteit van uw klant.